Reisprogramma, Erica op reis

Erica Terpstra heeft een zeer persoonlijk reisprogramma dat op tv te volgen is. Heeft u al een uitzending gezien? De rode draad binnen dit programma is dat Erica bijzondere ontmoetingen heeft met opmerkelijke en inspirerende mensen. Ze laat zich met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en de rituelen van andere landen. Het programma komt iedere vrijdagavond op tv, het wordt ook regelmatig herhaald. Veel mensen vinden het een mooi programma en dan met name hoe Erica in contact komt met de bevolking en hoe zij wordt ontvangen. Ze brengt bijvoorbeeld bezoekjes aan Panama, de Kalimantan en Sulawesi. Het zijn iedere keer weer bijzondere momenten waar veel mensen naar kijken. In de aflevering waarin Erica naar Panama gaat, gaat ze naar Panama Stad. Als zij naar de Kalimantan gaat, naar het Indonesische Borneo, dan geniet ze van de exotische natuur en de koppensnellers. Ze is zelfs naar Marokko geweest, daar gaat ze naar Marrakech. Ze gaat ook naar de woestijn, die een decor vormt voor veel speelfilms. Prachtig om allemaal van dichtbij te zien en alle verhalen die los komen, het is mooi en interessant om naar te kijken. Erica is zelfs naar Barotseland geweest. Dit is het oude Afrikaanse Koninkrijk waar ze veel meemaakt. Ook reist ze naar Sri Lanka, ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd.

Kijkt u naar Erica op reis?

Er bestaan veel mooie reisprogramma’s, maar Erica op reis is toch wel een speciaal programma. Het is geen programma voor de radio, maar voor de tv. Als u eenmaal heeft gekeken dan zult u ongetwijfeld versteld staan van alle mooie locaties waar ze komt en de bijzondere verhalen die hierdoor loskomen. Ze wordt op veel plaatsen met open armen ontvangen. Het is een vrolijke vrouw en dit straalt ze ook uit naar de mensen die in de landen wonen waar zij komt. Het bijzondere aan dit reisprogramma is dat het niet heel algemeen is. Ze gaat overal op in, ze maakt rituelen mee, ze gaat naar de mensen zelf en hierdoor is het persoonlijker dan veel andere reisprogramma’s. Ze gaat niet naar de standaard plaatsen in een land waar mensen als toerist graag naar toe gaan, nee, ze gaat net een stapje verder waardoor het meerwaarde geeft voor de kijkers en daar haalt zij ook haar voldoening uit.

Erica op reis is de moeite waard!

U weet nu meer over Erica op reis en dit zal er voor zorgen dat het u ook wel nieuwsgierig heeft gemaakt. Daarom kunt u altijd naar uitzending gemist kijken en een aflevering terugkijken. Dan ziet u ook hoe mooi het is in de landen waar zij komt en dan kijkt u vanzelf naar alle afleveringen. Heeft u ook plannen om op wereldreis te gaan of wilt u een land bezoeken waar Erica is geweest? Kijk dan zeker naar alle afleveringen, zodat u meer weet over het land en de cultuur. Dit is allemaal informatie die u daar weer kunt gebruiken en het is erg leerzaam. Maakt u daarom nu tijd vrij om dit programma te volgen, zodat u het reizen nog leuker gaat vinden. Het inspireert u, u krijgt meer zicht op een bepaald land, waarom mensen bepaalde rituelen hebben bijvoorbeeld. Het persoonlijke karakter daar gaat het over in dit programma, daar kunt u nu ook van genieten. Blijf met zijn allen een avondje thuis en geniet van Erica op reis, zodat u de volgende reis samen uit kunt stippelen. Waar gaat u volgend jaar naar toe? Het is een leuke zoektocht als u dat samen gaat ontdekken aan de hand van het schitterende programma ‘Erica op reis’.