Reisbladen – National Geographic

Wie gaat er nou niet graag op reis? Als u naar het blad National Geographic gaat kijken dan krijgt u spontaan zin om te gaan reizen. Alle mooie gebieden die u kunt bezoeken en de dieren die u tegen kunt komen, alleen dat al is de moeite waard om te gaan reizen! Maar wat doet u als u gaat reizen zonder radio? Misschien draagt u uw telefoon wel bij u om het nieuws in de gaten te houden, maar een echte fan kan de echte radio niet missen! Gelukkig kunt u in de meeste landen gewoon muziek luisteren via de radio en uiteraard het weer in de gaten houden. Hierdoor blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes en wat ook belangrijk is de weersberichten. Heeft u al een reis in gedachten als u door het prachtige blad National Geographic bladert?

Over National Geographic

Heerlijk even een reis uitzoeken, maar wat voor reis gaat het deze keer worden? Als u het inspirerende blad National Geographic openslaat kan dat een hele mooie reis gaan worden, maar deze reizen liggen niet dichtbij de deur. National Geographic heette vroeger National Geographic Magazine en het is een tijdschrift van de National Geographic Society. Zij zag het levenslicht negen maanden na de oprichting van het genootschap in 1888. Inmiddels is het een van de bekendste tijdschriften die door velen worden gelezen en bewonderd. U kunt het blad meteen herkennen aan de gele rand die om de rand van de omslag staat. Per jaar wordt het blad twaalf keer uitgebracht, iedere maand dus. Er zijn ook regelmatig speciale uitgaven, bijvoorbeeld over een apart thema. Veel artikelen gaan over reizen die iemand heeft gemaakt of over expedities die zijn gemaakt. Het blad National Geographic is ook bekend vanwege de hoge standaard van de gepubliceerde foto’s. Kleurenfotografie staat hierbij centraal en het zijn vaak heel speciale afbeeldingen die u tegenkomt in het blad.
national geographic

Lees ook National Geographic

Als u ook van reizen houdt, dan is het blad National Geographic de moeite waard. Alleen al de foto’s die u op de voorpagina van het blad ziet staan geven u zin om op vakantie te gaan. Een droom die uit gaat komen misschien? Na de studie een mooie reis maken of voordat u denkt aan gezinsuitbreiding eerst samen nog een mooie reis maken naar IJsland bijvoorbeeld? Als u een droomreis uit gaat zoeken dan kunt u ook in andere reisbladen kijken, maar om een goed beeld te krijgen van een bepaald land of een bepaald expeditie is National Geographic toch wel het blad waar u het meeste van gaat genieten. De foto’s geven u een realistisch beeld, er wordt ingezoomd op de kleinste ontdekkingen, daar had u misschien niet eens bij stilgestaan. Maar daarom is het ook zo leuk om dit blad te ontdekken en daarna zelf op onderzoek uit te gaan. Wanneer u een abonnement heeft op het blad National Geographic wordt u iedere maand op de hoogte gehouden van de mooiste reizen en natuurtaferelen.

Meer over reizen

Wanneer u van reizen houdt, dan is het toch heerlijk om lekker plaats te nemen op de bank of in de stoel en weg te dromen over een bepaalde regio? Het zou ook kunnen dat u bepaalde natuurverschijnselen graag wilt ontdekken en dan heeft u ook kennis nodig. Deze kennis kunt u allemaal vinden in National Geographic en daarom is het aan te raden dat u nu gaat bekijken wat u hier kunt ontdekken. U komt vanzelf een bepaald tafereel tegen of een bepaald land waarbij u denkt, daar moet ik naar toe! Geniet in de tussentijd van het lezen van de reisbladen tot uw droomreis uit gaat komen!