Programma’s

Er zijn verschillende programma’s die u op tv kunt kijken, maar u kunt ook naar de radio luisteren. Het kan zijn dat u een aantal favoriete programma’s heeft en waar gaan deze dan over? Voor kinderen en voor volwassenen zijn er veel uiteenlopende programma’s. De een wil graag iets kunnen leren, de ander heeft liever een soap. Er zijn veel programma’s en daarom is er voor jong en oud ook veel te zien op tv. Maar de vraag is, waar houdt u van? Sinds de komst van interactieve tv kunt u ook programma’s opnemen en terugkijken op het moment dat het u uitkomt. Daardoor hoeft u dus niet thuis te blijven, maar kunt u gewoon weggaan en een programma opnemen. Groot gelijk heeft u, want hierdoor kunt u alles doen wat u wilt en toch alle programma’s volgen. Voor de kinderen geldt dit ook. Als zij nog klein zijn en een programma duurt te lang, dan kunt u het ook opnemen en dan kunnen zij het de volgende dag gewoon overdag kijken. Wilt u ook graag een bepaalde film zien? Of een soap volgen? Zorgt u er dan voor dat u weet hoe u een programma op kunt nemen, want u wilt uw favoriete programma niet missen en in deze tijd met allerlei technische mogelijkheden hoeft dat ook niet. In de winter verblijft u waarschijnlijk vaker binnenshuis, dan is het kouder en donkerder buiten en dan is het heerlijk om lekker op de bank te kruipen en een goede film te bekijken. Maar in de zomer is dat vaak anders. Dan bent u graag tot ’s avonds laat buiten en dan kunt u een programma opnemen, zodat u het op een ander tijdstip (als er een dag met regen tussen zit) kunt kijken. U kunt een serie ook helemaal opnemen en dan in de wintermaanden kijken.

Welke programma’s volgt u?

Het zou kunnen zijn dat u een paar programma’s heeft op de tv of op de radio waar u voor thuis blijft. U kunt daar dan lekker voor gaan zitten en wachten tot het gaat beginnen. Gaat u eens op onderzoek uit welke programma’s er zoal zijn. Ook op de radio worden veel programma’s vaak herhaald. Het kan gaan over een quiz of een geluid dat u moet raden. Er zijn mensen die speciaal naar die zender luisteren, omdat het spel op een bepaalde tijd uit wordt gezonden. Ook wanneer u in de file staat is het leuk als er een programma is wat regelmatig herhaald wordt, want dan weet u precies hoe laat u dat kunt verwachten. Het rijden in de file kan daardoor minder vervelend zijn, ook al wordt dit nooit uw favoriete bezigheid. U kunt in uw eentje in de auto heerlijk lachen om de grappen die in de radio worden gemaakt. Tussendoor wordt het nieuws uitgezonden en wordt u op de hoogte gehouden van de files. Misschien moet u wel de eerst volgende afslag nemen en dan kunt u weer gewoon verder luisteren naar de radio.

Programma’s voor jong en oud

Er komen steeds meer programma’s bij waar u naar kunt luisteren en naar kunt kijken. Voor jong en oud wordt er dagelijks veel aangeboden en iedere week komen er wel weer nieuwe programma’s bij. Waar geniet u nu het meeste van als het over de programma’s gaat? De afwisseling en de veelzijdigheid misschien? Laat het eens op u inwerken en dan komt u vanzelf tot de conclusie wat u graag doet. Wilt u graag naar de radio luisteren of wilt u liever tv kijken? Als u even uw ogen dicht wilt doen kunt u een muziekzender aanzetten en ontspannen. Gun uw ogen op tijd rust. Muziek kan er zeker bij helpen om u helemaal te ontspannen, tot rust te komen.