In de achtertuin genieten

In de achtertuin genieten van al dat moois

Waarom zou u op vakantie gaan als u thuis ook van zoveel moois kunt genieten? De kinderen die buiten spelen, de natuur die iedere keer verandert. We hebben ieder seizoen zoveel moois te zien, maar vaak hebben we geen tijd, we hebben het te druk. Als we vakantie pakken dan moeten we vaak weg naar het buitenland en waarom? Omdat we van de zon willen genieten, aan het strand willen liggen en uit willen gaan, maar waarom zou u thuis niet eens lekker genieten: een zwembad opzetten, een gezellig terras maken, drankjes koud zetten en dan heeft u thuis een heerlijke vakantie. Het grote voordeel is dan wel dat u in uw eigen bed kunt slapen en op vakantie niet een te zacht bed heeft. Geen te laag kussen of een te hard matras, gewoon thuis vakantie vieren zou wel echt een oplossing zijn. Wen uzelf dan aan, geen radio, geen tv maar gewoon genieten van het mooie weer. Neem er een goed boek bij, zoals u op vakantie ook doet en dan gaat u pas echt genieten van al dat moois. Op vakantie heeft u vaak buitenlandse radio zenders en wanneer u thuis radio wilt luisteren kunt u gewoon een eigen verstaanbare zender kiezen! Maar het gaat er nu om dat u in gaat zien dat u thuis zoveel moois kunt doen, u hoeft er niet ver voor weg. Lekker in de tuin liggen, een zwembad er bij en samen met de kinderen kamperen in de tuin. Dat kan vaak van het vroege voorjaar tot het late najaar. Door zwembadverwarming te gebruiken kunt u het hele jaar door genieten van uw zwembad. Dat kan een inbouwzwembad zijn, maar een Intex opzetzwembad is uiteraard ook mogelijk. Er is zoveel moois te zien en te beleven ook in uw achtertuin en dan kunt u ook bij goed weer buiten slapen. Picknicken in de tuin als ontbijt en ‘s avonds lekker tot rust komen bij een eigen gemaakt kampvuur. Vraag uw kinderen maar eens of dat zij dat zien zitten. De kans is groot dat u dat niet nog een keer hoeft te vragen. Zij zullen graag met u mee de tuin in gaan en alles alvast voorbereiden. Op deze manier kijken ze meteen uit naar de volgende vakantie, geen uren in de auto of in het vliegtuig en wachten in een lange rij. Maar gewoon lekker thuis naar buiten en mee helpen!

Kinderen die spelen met uw kampeerspullen in de tuin

De vakantie gaat bijna beginnen en u heeft zin om samen met de kinderen te kamperen? Als het winter is dan is het wat fris, maar dan kunt u ook doen alsof. Zet binnen in een speciale kamer de tent op en maak het extra gezellig. Een stapel stripboeken er bij en de kinderen zullen zich uren in hun tent kopen vermaken. Als u vloerverwarming heeft dan kunnen de kinderen lekker op blote voeten rondlopen en zullen ze ook languit op de vloer gaan liggen. Ze krijgen echt het vakantiegevoel laat ze daarom maar eens genieten. Ze moeten doordeweeks al zoveel. U hoeft ook niet al uw tassen en koffers in te pakken, en later weer uit te pakken. Blijf lekker thuis en doe veel leuke dingen samen. Dit versterkt de band onderling en u kunt thuis ook kamperen en genieten van alle gezelligheid. U kunt het ook gewoon één keer proberen en als het dan goed bevalt, dan kunt u hier iedere vakantie gebruik van maken. Heeft u er ook al zoveel zin in? Ga dan samen met de kinderen een keer proefkamperen. Het zal ze zeker bevallen en dan kunt u lekker samen uitslapen in een tentje in het weekend. Lekker een ontbijtje voor de tent, misschien eerst samen naar de bakker voor verse broodjes, zoals op vakantie en dan samen genieten van de fijne dagen dat u vakantie heeft!

Lekker luieren op een luchtbed

Niets is zo lekker dan heerlijk luieren op een luchtbed in de achtertuin. Hoor de vogels fluiten, geniet van de zon en dommel heerlijk in slaap. Bekende merken zijn Aerobed, Intex luchtbedden en Bestway. Kies altijd voor een laag luchtbed. Hoge luchtbedden zijn meer geschikt voor gebruik in huis. De spanning kan ook te groot worden als het luchtbed in de zon staat.