Campinglife

campinglifeBent u dol op reizen? Dan kent u vast en zeker het programma Campinglife. Dit programma wordt namelijk al sinds 2002 uitgezonden op RTL 4. Sander Janson en Jessica Mendels bezoeken iedere aflevering een andere camping binnen Europa. Ze maken iedere aflevering opnieuw weer kennis met gezinnen die aan het kamperen zijn. De gezinnen gaan met de presentator op stap, zodat zij de omgeving kunnen verkennen. Er wordt in het programma ook aandacht besteed aan het kampeernieuws. Iedere week wordt er een nieuwe caravan of een ander kampeermiddel centraal gesteld en besproken. De presentatoren van Campinglife reizen met een eigen caravan door heel Europa en dan bezoeken zij vooral campings in Italië en Frankrijk. Ze kunnen het nieuws gewoon goed in de gaten houden via de radio en verder komen ze in contact met de nieuwe mensen op de camping. Soms regent het hard en moeten ze zich binnen vermaken. Ze gaan ook met een gezin op stap en soms met een van de gezinsleden om de omgeving beter te leren kennen. Een van de twee gaat vaak samen met een ouder of met de kinderen koken. Tijdens het koken vertellen ze meer over hun vakantie en wat ze gedaan hebben of wat ze nog willen gaan doen. Het is een leuk tv programma. Dit programma staat helemaal in het teken van vakantie vieren.

Vakantiesmaak te pakken met Campinglife?

Heeft u de vakantiesmaak al te pakken als u naar Campinglife kijkt? Zorg dat u er eens goed voor gaat zitten, want het is een leerzaam programma. Misschien heeft u wel plannen om binnenkort te gaan kamperen, dan doet u er goed aan om nu de keuze te maken en er voor te zorgen dat u de nodige voorbereidingen gaat treffen en veel interessante informatie gaat opdoen over kamperen in het buitenland. Er zijn veel mooie plaatsen waar u mag staan met de caravan, maar wilt u aan het water of juist aan een veldje? Door naar Campinglife te kijken leert u de omgeving kennen en ziet u welke opties er zoal zijn. U gaat er geen spijt van krijgen en u zult snel de keuze maken om zelf ook te kamperen met uw gezin. Het is heerlijk, de vrijheid in de natuur, nieuwe mensen leren kennen, lekker uitslapen en de hele dag genieten van dat buitenleven. Veel mensen knappen er echt goed van op en dat is ook de reden dat er zoveel mensen ieder jaar weer gaan kamperen. Op de momenten dat ze niet kunnen kamperen kijken ze naar Campinglife, zodat ze toch weer dat fijne vrije vakantiegevoel mee krijgen en genieten van al dat moois.

Gaat u kamperen?

Het voorjaar komt er weer aan, heeft u al kriebels om te gaan kamperen? Er zijn verschillende mogelijkheden om er een waanzinnig gezellige vakantie van te maken. U kunt uw eigen caravan meenemen, maar u kunt ook alleen een tent meenemen en in de tent slapen. Welke keuze u gaat maken is aan u, maar gaat u daarom eens naar Campinglife kijken zodat u zich goed  kunt voorbereiden. Een goed voorbereide vakantie is reeds de helft van een geslaagde vakantie. U krijgt in het programma Campinglife goede tips over wat u zoal tegen kunt komen als u gaat kamperen, maar er worden ook tips besproken waar u aan moet denken als u gaat kamperen. Neemt u alles goed in u op of schrijf het een en ander op, zodat u de notities er bij kunt nemen als het tijd is voor uw gezin om te gaan kamperen. U kunt nu veel afleveringen van Campinglife bekijken via Uitzending Gemist, hierdoor krijgt u meteen zin om vakantie te vieren. Zoekt u daarom alvast een geschikt land en dan kunnen de voorbereidingen al snel beginnen! Maar nu eerst tijd maken voor Campinglife, een interessant, informatief en gezellig programma.